Почетино: Искам трофей с Тотнъм, преди да умра


Н. Гавазов

Почетино: Искам трофей  с Тотнъм, преди да умра

Бившият мениджър на Тотнъм  Маурисио Почетино призна, че иска отново да оглави "шпорите", за да спечели поне един трофей.

"Това беше невероятно пътешествие, завършило по начина, който, разбира се, никой не искаше. Но дълбоко в гърдите, душата, сърцето ми, сигурен съм, че пътищата ни отново ще се пресекат. От деня, когато напуснах клуба, мечтая да се върна и да се опитам да завърша работата, която не завършихме.

Бяхме толкова близо до спечелване на  Висшата лига и Шампионска лига. Но спряхме и разбира се, с нетърпение очаквам да продължа. Мотивиран съм за следващия проект.

Може би след пет години, може би след десет години, а сега ще заговоря с Вселената и ще й дам идеята, че преди да умра, искам отново да тренирам Тотнъм и да се опитам, ако е възможно, да спечеля един трофей. Защото искам да почувствам какво означава да спечелите трофей с Тотнъм. Би било добра възможност да се отплатя за любовта на всички клубни фенове, които я проявиха към мен още от първия ден", заяви Почетино.

Припомняме, че Почетино бе уволнен от Тотнъм на 19 ноември 2019 г. 47-годишният специалист работи за "шпорите" от лятото на 2014 г. Преди това водеше Саутхемптън и Еспаньол.

  Сподели
178