Кийн: Юнайтед показва подобрение, но има много за вършене


И. Ангелов

Кийн: Юнайтед показва подобрение, но има много за вършене

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн коментира последните представяния на отбора преди паузата на сезона заради коронавируса. Точно преди това "червените дяволи" се намираха на поход от 11 мача без загуба след пристигнаето на Бруно Фернандеш през зимата. Кийн обаче посочи, че има дълъг път преди тимът да бъде поставен сред претендентите за титлата.

"Определено се възвърна доброто чувство в Юнайтед през последните няколко срещи. В съзнанието ти стои и мисълта, че Пол Погба и Маркъс Рашфорд не играха и ще се завърнат още този сезон, което ще е допълнително подобрение. 

"Но пътят пред Юнайтед все още е дълъг, защото те са много зад Манчестър Сити и Ливърпул. Определено знаците са по-добри отколкото преди 6-12 месеца, всички попълнения се вписаха и само ще се подобряват с времето. Ако подновят срещите ще имаме добър край на сезона, през лятото може би ще привлечем още един-два добри играча, и това ще е нова голяма стъпка към връщането на отбора, но има още работа.

"Хората винаги говорят как големите отбори имат нужда от нападатели. Аз все още мисля, че Юнайтед има нужда от един или двама защитника. Не съм убеден в тази двойка централни защитници. Трябва им още един. Люк Шоу не ме убеди в качествата си, също. Брандон Уилямс се справи много добре за младо момче, дори когато с десен крак той играе в тази лява зона."

  Сподели
231