Юнайтед: Не очаквайте трансферите, за които пишат


И. Ангелов

Юнайтед: Не очаквайте трансферите, за които пишат

Изпълнителният вице-президент на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд предупреди, че за клуба може да се очаква и един по-спокоен трансферен прозорец, въпреки множеството слухове в медиите за гръмки трансфери през лятото. Множество издания свързват отбора с Джейдън Санчо и Хари Кейн, но Удуърд обяви:

"Никой не трябва да си създава илюзии за измеренията на предизвикателството пред всички във футбола, и следващия трансферен прозорец няма да е обичаен бизнес за никой отбор, включително нашия. Както винаги наш приоритет е успехът на отбора, но ще ни трябва преглед на последствията над цялата индустрия, включително преглед на времето за трансфери и широката финансова картина, преди изобщо да говорим за завръщане в нормално русло.

"На тази база аз няма как да не чувствам, че тези спекулации с индивидуални играчи за стотици милиони очевидно игнорират реалността, пред която се изправя спорта. 

"Ние нямаме търпение да видим отбора обратно на терен възможно най-скоро когато това стане безопасно, и дано завършим сезона, който стана обещаващ за нас във Висшата лига, Лига Европа и ФА Къп. Ние сме в непрестанен диалог с управителните органи за това кога и как ще продължим. И това може да стане при закрити врата в краткосрочен план. Съзнаваме, че пълното завръщане на този спорт може да се случи само когато феновете отново са на трибунител."

  Сподели
141