Медии и фенове единодушни – 10 за Бербо


Т. Михайлов

Медии и фенове единодушни – 10 за Бербо

Водещите спортни медии са единодушни в оценките си за играта на Димитър Бербатов в двубоя на неговия Манчестър Юнайтед срещу Блекбърн във Висшата лига. Благоевградчанинът наниза 5 гола и стана първият чужденец с толкова много попадения в един мач.

“Скай спортс” пише 10 на Бербо и нарича представянето му 5-звездно. Феновете, които могат да дават свои оценки в сайта са оценили играта на българина на 9,6.

Goal.com е по-словоохотлив: Голова суша? Само две минути трябваха на героя, вкарал 5 да открие с близък удар. След грешка на Чимбонда приспа Роувърс. Сам поде атаката за третия си гол още от своята половина. Възползва се от рикошети за 4-ия и 5-ия. Взаимодействията му с Рууни бяха изключителни.

Дори критичният към Бербатов таблоид “Сън” се възхищава на бившия национален капитан на България. Медията използва за отиграванията на Бербо епитети като “магично”, “прекрасно” и “чудесно”.

В най-големият форум на Манчестър Юнайтед феновете на тима се състезават да хвалят Бербо като повечето от тях му дават 10-ки. Не лиспват и оценки 11, както и една 8-ца, чиито автор с усмивка казва, че българинът го е мързяло да вкара 6.

  Сподели
139