Погба: Нямам търпение да се върна за Юнайтед


И. Ангелов

Погба: Нямам търпение да се върна за Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че е разочарован от изпълнения с контузии за него сезон 2019-20, който го ограничи до само 8 срещи за кампанията с "червените дяволи". Французинът обяви, че остава гладен за успехи с тима след продължаването на играта, въпреки спекулациите с напускането на 27-годишния. Официалната страница на Юнайтед цитира:

"Аз дълго време съм разочарован. Сега вече съм почти готов, така че аз мисля само за завръщането си и пълноценните тренировки с тима, всичко това. Мислите, че е лошо, но аз никога не съм претърпявал такъв период в кариерата си, и ще приема този опит като позитивно нещо.

"Това ме направи по-гладен да се завърна и да се справя добре. И, да, това ще докаже колко много обичам футбола. Трябва да си много търпелив с тези неща, защото контузията ми, не зная дали беше обяснена на хората и дали знаят какво се случи.

"Така, аз имах травма в ходилото, която се получи срещу Саутхемптън. Беше рано в сезона и аз носих това дълго време, тренирах и опитвах да играя с проблема. След като спрях стана ясно, че има фрактура. Трябваше да сложат гипс, шина, която помогна бързо за възстановяването. Спуканият кокал стана по-здрав и когато се върнах отново, изиграх тези два мача с Уотфорд и Нюкасъл. Тогава обаче отново почувствах нещо.

"Така трябваше да ми направят операция и ето ни тук. В момента не чувствам нищо и се надявам много скоро да се върна. Вече не си спомням чувството от това да се готвиш за среща. Нямам търпение отново да получа това чувство. Липсва ми защото това ми е работата, да играя футбол. Аз наистина се наслаждавам когато играя футбол."

  Сподели
132