Скоулс: Бруно върна това, което липсваше в Юнайтед


И. Ангелов

Скоулс: Бруно върна това, което липсваше в Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс коментира, че новото попълнение Бруно Фернандеш е помогнал за подобрението на играта, но все още има много работа за вършене. След идването на Бруно Юнайтед промени тотално стилът си и изигра 11 срещи без загуба преди спирането на сезона заради коронавируса. В само 9 мача португалецът вкара 3 гола и асистира 4 пъти.

"Нещото за Бруно е, че на мен той не ми изглежда като централен полузащитник. Той си е изцяло номер 10. Той е страхотен с топката, винаги гледа напред и той прави връзката, от която Юнайтед се нуждаеше. Липсваше им качество в средата и откакто пристигна той показва това. Той може да подава топката и да извежда играчи, има страхотен удар и изглежда като лидер в играта. Това липсваше на Юнайтед.

"Дали ще може да играе в полузащита от двама човека предстои да видим. Той е повече като Ерик Кантона, като Теди Шерингам - може да преминава през играчи, също. Той е човек, който донесе това, което за съжаление липсваше на "Олд Трафорд", и това изглежда съживи всички останали.

"Те все още изостават в битката в топ 4, но докараха играч, който е брилянтен и изглежда направи спойка между всички. Те имаха много добра група играчи, но сякаш липсваше един човек, който да направи разликата - като Давид Силва или Кевин Де Брюйне, които съшиват отборите си с атакуващите си движения.

"Аз все още мисля, че Юнайтед изостава от останалите. Те изглеждат добре след идването на Фернандеш, но Ливърпул и Манчестър Сити са много напред. Може би може да се направят още 3 или 4 покупки, но за първи път от дълго време виждаме, че разликата с отборите на върха може да бъде съкратена."

  Сподели
125