Кейта: Станах по-добър при Клоп


Н. Гавазов

Кейта: Станах по-добър  при Клоп

Халфът на Ливърпул Наби Кейта чувства, че е добавил благодарение на мениджъра  Юрген Клоп, въпреки проблемите с травмите.

Кейта пристигна на "Анфийлд" преди две години, но през това време многократно се озоваваше в лазарета и всички тези травми по никакъв начин не му позволяват да заиграе в стартовия състав на "червените".

Кейта обаче не се разстройва, че Клоп не винаги го пуска на терена. Напротив, Наби е благодарен на своя наставник и вярва, че е станал по-добър играч в Ливърпул.

"Когато пристигнах, аз се опитах да се адаптирам към  ново място и да се интегрирам в отбора. Уважавам решенията на мениджъра и затова трябваше да работя всеки ден.

Мисля, че сега значително добавих, с изключение на травмите, заради които пропуснах редица мачове.

Юрген е мениджърът, който ви дава съвети на терена и помага много да играете без да се съмняваш в себе си. Това е треньорската работа, той вижда всичко.

Когато той е на линията, а вие сте на терена, усещането е, че той играе с вас. Това ти създава голямо желание да играеш по-добре.

Той винаги е готов да помогне на играчите си. Той е като много добър приятел за нас, но все пак е мениджър и може да намери подход към всички свои играчи.

Той винаги ще защитава играчите си, защото за него всички са еднакви. За него няма разлика", заяви Кейта.

  Сподели
107