Фернандеш разказа за ролята на Солскяер при прехода си в Юнайтед


Н. Гавазов

Фернандеш разказа за ролята на Солскяер при прехода си в Юнайтед

Полузащитникът Бруно Фернандешс призна, че доверието на мениджъра Оле Гунар Солскяер е било важен фактор за решението му да премине в Манчестър Юнайтед.

"От самото начало исках да отида в Манчестър Юнайтед. Най-важното за мен бе мениджърът да повярва в мен. Трябваше да знам, че имам подкрепата на треньора, защото вие не винаги сте добре дошъл играч за треньора, сменях клуба.

Това не е,  че ти решаваш да отидеш, защото треньорът обещава да те използва в мачовете. Въпреки това исках да почувствам доверието на треньора. Исках той да каже: "Ще бъдеш вариант за мен. Имам нужда от теб, искам те". Не става дума за гаранции за игрово време. Смисълът за мен не бе в това. Смисълът бе, че той вярва в мен.

Ако треньорът повярва в теб, останалото ще последва. Трябва да работя, за да си осигуря  място в отбора и да продължа да играя мач след мач. Това е най-важното за мен.

Ето защо  чувствам увереността на клуба и чувствам увереността на мениджъра Оле“, заяви Фернандеш пред официалния уебсайт на Юнайтед.

  Сподели
98