Инс: Санчес може да стане ключов играч на Юнайтед


Н. Гавазов

Инс: Санчес може да стане ключов играч на Юнайтед

Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Инс смята, че нападателят Алексис Санчес може да бъде ключов играч за  "червените дяволи" през следващия сезон.

Икономическата криза, която избухна поради пандемията на коронавируса, не оставя никакво съмнение, че след този сезон Интер ще върне Санчес при "червените дяволи".

Алексис има още две пълни години по договора си с Юнайтед, а според слуховете,  бившият играч на Барселона и Арсенал не е готов да нарушава финансите си  заради преместване в друг клуб.

По този начин е много вероятно Санчес да проведе  следващия сезон в Юнайтед и Инс  не би се изненадал от трансформацията на 31-годишния чилиец.

"Не бих изключил Санчес да се завърне в Юнайтед и да стане ключов играч на отбора им през следващия сезон. Футболът е забавна игра и историята го доказва.

Като треньор аз самият се озовах в ситуация, в която си мислех: "Е, аз ще се отърва от този и този". Но понякога не можете да постигнете сделка и играчът остава в клуба.

Тогава идва предсезонният период и този играч изглежда напълно различен от сезона преди. И той става вашият основен футболист през следващия сезон.

Ето защо  това определено е възможно. Санчес ще се завърне, ще бъде страхотен в тренировките, изведнъж той ще играе и ще стане важна фигура в плановете им - напълно допускам  това", заяви Инс.

  Сподели
222