Солскяер разчита на Погба и Рашфорд през остатъка от сезона


Н. Гавазов

Солскяер разчита на Погба и Рашфорд през остатъка от сезона

Мениджърът  на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че има големи надежди към полузащитника Пол Погба и нападателя Маркус Рашфорд до края на сезона.

Както е известно, Погба почти не игра през този сезон заради проблеми с глезена, а Рашфорд за последен път излезе на терена през януари, когато получи двойна стресова фрактура на гърба.

Паузата, причинена от пандемията на коронавирус, даде възможност и на двамата играчи да подобрят здравословното си състояние си и да се подготвят за възобновяването на сезона. Солскяер очаква двамата му възпитаника да влязат във финалните мачове в добра физическа форма и с голяма мотивация.

"Пол и Маркус отсъстваха известно време, но все пак трябва да изиграем няколко мача и мисля, че всеки ще възобнови сезона, намирайки се на едно и  също ниво на готовност.

Може би сега Пол и Маркус ще имат повече мотивация. Когато се върнат на терена, те ще могат да видят, че физически не са по-лоши или дори са по-добри от другите играчи.

По някакъв начин те получиха възможността да изиграят по-важна роля през този сезон, отколкото се надяваха. И двамата са страхотни играчи за нас, едни от най-важните футболисти.

Винаги бях впечатлен от играчите, които се връщат след почивката. Това беше след летните отпуски и след зимната почивка, когато бяхме в Марбея. Те работиха усилено.

Сигурен съм, че можем да започнем добре след възобновяването на сезона и да се изкачим в таблицата, ако продължим да правим правилните неща. Тогава ще имаме добри шансове дори във ФА Къп и Лига Европа", заяви Солскяер.

  Сподели
175