Леви ще използва служителите на Тотнъм за работа в личната резиденция


Н. Гавазов

Леви ще използва служителите на Тотнъм за работа в личната резиденция

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е на път да подкрепи някои от служителите на клуба си, като ги изпрати да работят в личната си резиденция.

Миналата седмица "шпорите"  обявиха за  20-процентно намаление на заплатите за своите 550 служители, които не участват в мачовете.

Около половината от персонала бе допълнително изпратен в принудителен отпуск през април и май - клубът се възползва от държавната програма за подкрепа на бизнеса в контекста на пандемията на коронавирус, прехвърляйки издръжката на тези служители на данъкоплатците.

Тотнъм, който според Deloitte е осмият най-добър клуб на в света по отношение на приходите и неговият президент Даниел Леви веднага бяха подложени на жестока критика от фенове, бивши играчи и общественици.

Според The ​​Telegraph,  служителите на Тотнъм са разочаровани от това отношение на ръководството - особено на фона на някои други клубове от Висшата лига.

В тази ситуация Леви ще вземе част от персонала, временно останал без работа. Служителите на клуба ще имат възможността да работят в огромната резиденция на Даниел в Хертфордшир, като се грижат за имението, градината и свързаната с нея инфраструктура.

Изданието добавя, че засега няма намеци за готовността на "шпорите“ да признаят грешката си и да откажат да изпращат служители в принудителен отпуск, както го направи  Ливърпул.

  Сподели
384