Два английски гранда в битка за Новия Роналдо


Н. Гавазов

Два английски гранда в битка за Новия Роналдо

Арсенал и Манчестър Сити проявяват сериозен интерес към младата звезда на португалския гранд Спортинг Лисабон Зежиньо, пише TribalFootball. 18-годишният талант е определян за "новия Кристиано Роналдо", заради великолепната техника, която притежава. Освен двата английски гранда, той е следен също така от Интер и Милан, които също ще се опитат да го привлекат в състава си.

Очаква се през зимата да се заформи яростна битка за подписа на родения в Гвинея-Бисау младеж, който получи португалски паспорт през март 2008 година. Това от своя страна би улеснило изключително много негов трансфер, тъй като няма да е нужно да му бъде издавана работна виза.

Крилото в момента играе за младежката формация на Спортинг, но въпреки това има професионален договор с тима, който изтича през 2012 година. Според A'Bola, Спортинг отчаяно иска да го задържи в състава си и да го накара да подпише нов контракт. Изданието допълва обаче,че португалския клуб би направил компромис и ако някой извади сума от около 17 милиона паунда за него ще се съгласи на сделка.

 

  Сподели
67