Рууни се извини публично на феновете на Юнайтед


Н. Гавазов

Рууни се извини публично на феновете на Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Руни публично се извини на феновете на отбора, за това, че преди месец заплаши да напусне „Олд Трафорд" и призна, че никога не е имал намерение да преминава в Манчестър Сити, с отхвърли спекулациите за евентуален негов трансфер на "Ийстланд".

"Имам чувството, че вече се извиних на феновете, но доста хора твърдят, че не съм направил това. Ако наистина не съм, тогава искам да се извиня искренно на нашите привърженици. След подписване на контракта, аз давам да се разбере, че ще съм абсолютно предан на клуба още дълги години. Именно тук искам да постигам успехи", цитира Sky Sports думите на Рууни.

"Всеки говореше, че ще отида точно в Манчестър Сити. Повярвайте ми, ако бях напуснал Юнайтед, нямаше да отида в друг английски клуб. Това всичко бе измислица и изобщо не са верни", продължава нападателят.

"Говорих със сър Алекс и Дейвид Гил и те ме увериха, че клубът върви напред. Преговорите за новия ми контракт може би отнеха два или три часа, след което подписах", допълва Уейн.

"В крайна сметка направих това, което искам - подписах нов договор с Юнайтед, и се ангажирах с любимия ми клуб за много дълъг период от време. Искам да се развивам успешно на "Олд Трафорд" и вярвам, че това е точното място за мен. Ако бях напуснал, това би било най-голямата грешка в моята кариера. Вижте колко играчи напуснаха Юнайтед и може да се види ясно, че кариерите на голяма част от тях не продължиха по най-добрия възможен начин. С оглед на всичко това и с оглед на любовта ми към клуба, аз се радвам, че останах тук", продължава нападателят.

„Тези всички събития около мен ме откъснаха от футбола и аз не играех добре. Сега всичко около мен е нормално. Оставих цялата история назад и гледам към бъдещето", завършва Рууни.

 

  Сподели
78