Де Брюйне решил да продължи кариерата си с няколко години заради коронавируса


Н. Гавазов

Де Брюйне решил да продължи кариерата си с няколко години заради коронавируса

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Брюйне  призна, че пандемията с коронавируса го принуждава да преразгледа плановете си за кариерата - сега той иска да играе по-дълго.

Последният път, когато Де Брюйн се появи  на футболното игрище бе точно преди месец - 1 март. Вече няколко седмици Кевин е в изолация със семейството си.

Принудителна пауза позволи на 28-годишния белгиец да осъзнае колко много обича футбола. Де Брюйне  реши да отложи с две години по-късно прогнозната дата, когато ще закачи ботушите си на пирона.

"Казах на жена си, че ще играя футбол малко по-дълго. Благодарение на тази пауза разбрах, че не мога да седя у дома. Ще продължа кариерата си с няколко години.

Трябва отново да играем футбол. Липсва ми и е трудно. Обаче ние не сме важни, футболът не е важен. Хората обичат футбола, но е важно да останат в безопасност.

Вкъщи съм от две седмици. В началото семейството ми и децата ми бяха малко болни. Бяхме малко притеснени, но сега всичко е наред. Това продължи осем или девет дни, но за щастие, сега са по-добре. Никога не знаете какво да очаквате в подобни ситуации написа  Де Брюйне в Instagram.

  Сподели
153