Фърдинанд посъветва Юнайтед да даде 200 млн. за Кейн и Санчо


Н. Гавазов

Фърдинанд посъветва Юнайтед да даде 200 млн. за Кейн и Санчо

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фердинанд посъветва "червените дяволи" да купят нападателя на Тотнъм Хари Кейн и полузащитника на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. В същото време бившият капитан на Юнайтед смята, че за двамата играчи си струва да платите повече от 200 милиона паунда (224 милиона евро).

"Кейн е разстроен. Струва ми се, че последните му думи означават, че той ще напусне Тотнъм. Хари иска да печели трофеи. Той даде сигнал на други клубове. Манчестър Юнайтед ще се опита да го закупи, защото им подхожда идеално. Сигурен съм, че Реал Мадрид и Ювентус също ще се борят за Кейн. Цената му е приблизително 130 милиона паунда.

Манчестър Юнайтед, Челси и ПСЖ се интересуват от Санчо. Мисля, че Юнайтед е най-доброто място, на което може да отиде, но аз съм предубеден по този въпрос. Джейдън е един от най-силните млади футболисти в света. Той има голям потенциал. Трансферът му ще струва повече от 100 милиона паунда. Това е много, но говорим за играч, който ще може да играе с вас в продължение на 10 години", заяви Фърдинанд.

  Сподели
160