Вилиан е открит за преход в друг клуб от Висшата лига


Н. Гавазов

Вилиан е открит за преход в друг клуб от Висшата лига

Крилото на Челси  Вилиан заяви, че иска да остане във Висшата лига, дори ако не се договори  с настоящия си клуб за нов договор.

По-рано през март Вилиан заяви, че преговорите му с Челси за продължаване на договора, изтичащ в края на юни, са в безизходица. Клубът предлага сделка за две години, играчът иска за три.

Според слуховете,  Арсенал и Тотнъм вече са проявили интерес към 31-годишния бразилец, а за Вилиан трансферът в друг лондонски клуб не е изключен.

"Желанието ми е да остана във Висшата лига, но не изключвам, че ще играя в друга лига. Ще завърша сезона и тогава ще видим.

Всички ме питат за връщане в Коринтианс. Разбира се, аз съм привързан към този клуб, присъединих се към него, когато бях на девет и напуснах на 18 години. Прекарах там по-голямата част от кариерата си, създадох много приятели там.

Но днес не мисля да се връщам там. Целта ми е да продължа да играя в Европа. Чувствам, че съм на върха днес. Достигнахме нещо през годините и имам чувството, че кариерата ми достигна връх сега", заяви Вилиан.

  Сподели
230