Рууни: Започвам да вкарвам


Н. Гавазов

Рууни: Започвам да вкарвам

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е уверен, че след завръщането си в игра, головете няма как да не дойдат. Както е известно, Рууни отбеляза единственият гол в срещата от 5 кръг на груповата фаза на Шампионската лига срещу Рейнджърс, в която „червените дяволи" победиха с 1:0.

„Всъщност, аз не бях толкова нервен. Знаех какво правя и къде да стрелям и оставаше само да го сторя. Ако вратарят беше успял да хване посоката на топката и да спаси, какво толкова щеше да стане? Но за щастие, топката попадна в мрежата. Очевидно е, че голът ми помогна да се отпусна малко. Надявам се, че след този мач аз ще бъда в състояние да направя една добра серия", заяви Рууни пред клубната телевизия на Юнайтед.

„Просто съм щастлив да се върна и да играя и се чувствах добре през целия мач. Мисля, че това ми помогна да прекарам 90 минути на терена. Когато не играеш толкова дълго време, обикновено се чувстваш в края на мача изморен. Аз обаче се чувствах добре. Седмицата, прекарана в Америка със сигурност ми помогна да си възвърна формата", продължава нападателят.

„Ако искаме да избегнем най-добрите отбори в плейофната фаза на турнира, трябва да се класираме на първо място в групата. Това ни каза и мениджъра, които поиска от нас да спечелим мача. За щастие, ние го направихме. Знаехме, че и равенството е достатъчно, но се борехме за победа и се радваме, че успяхме", завършва Рууни.

 

  Сподели
73