Инс: Ако не завърши сезона, ще има недоволство в Ливърпул


И. Ангелов

Инс: Ако не завърши сезона, ще има недоволство в Ливърпул

Пол Инс сподели мнението си, че Висшата лига не може да си позволи да не завърши сезона, защото след 30 години чакане на златото Ливърпул е далеч пред всички останали, и лишаване на клуба от титлата ще предизвика реакции в града. Мърсисайдци водят с 25 точки пред Манчестър Сити, но за момента ситуацията остава несигурна.

"Това е сложна ситуация защото не можеш да решиш нещата така, че всички да са доволни. Може ли да си представите 30 години да чакате победен сезон, и когато сте на последната крачка, се решава първенството да се отмени и да не се зачете?

"Това ще предизвика недоволство в Ливърпул. Дали предпочитаме да разочароваме един отбор и да направим всички останали щастливи, или да дадем титлата на Ливърпул? Трябва да завършим сезона каквото и да стане, дали през май или юни. Говорим за само 9 мача.

"Може да се играе пред закрити трибуни. Това ще решат органите, но за много отбори са заложени много неща на карта, не само за Ливърпул. Дори битката за изпадане е много близка. Ясно е, че трябва да доиграем сезона. Ние не знаем колко ще продължи тази ситуация, но отмяната на сезона не е смислено решение."

  Сподели
142