Мустафи не е уверен в бъдещето си


Н. Гавазов

Мустафи не е уверен в бъдещето си

Защитникът на Арсенал Шкодран Мустафи заяви, че бъдещето му в клуба все още е под съмнение.

Мустафи бе свързан с напускане на Арсенал почти във всеки един от предишните  трансферни прозореци. Феновете на "артилеристите“ често превръщаха Шкодран в изкупителна жертва за лошите резултати на отбора и му пожелаха да напусне клуба възможно най-скоро.

В същото време не може да не забележим, че 27-годишният германец добави значително след като Микел Артета зае поста мениджър на отбора. Самият Мустафи също чувства това, но не знае дали това ще бъде достатъчно за удължаване на договора му, валиден до юни 2021 година.

"При Микел Артета играя по-редовно, включително във Висшата лига. Това ми помогна много. Тук съм много добър. Разбирам този стил на футбол. Разбрах как обича да се играе и това ме устройва.

Много съм изненадан как върши работата си на тази възраст. Не знам дали ще имам същия сериозен вид и същата харизма след  четири години, за да ръководя отбора.

Той е много добър. Чувствам, че за този кратък период от време научих нови неща, които помогнаха на моята игра.

"Мога да си представя, че ще продължа да играя за него. Но все още не знаем как ще се развие бъдещето. Все още остават много въпроси", заяви Мустафи.

  Сподели
117