Инс: Не бих казал, че Ливърпул е велик отбор


Н. Гавазов

Инс: Не бих казал, че Ливърпул е велик отбор

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед и Ливърпул Пол Инс заяви, че не може да нарече отбора на Юрген Клоп "страхотен".

През този сезон Ливърпул бе не само с една глава по-силен от всички останали във Висшата лига и в момента на принудителното спиране на сезона се намираше  с 25 точки пред най-близкия преследвач. Инс обаче смята, че една кампания не е показател за генерални изводи.

"Трудно е да се каже, че Ливърпул е един от най-добрите отбори в историята на Висшата лига, но мисля, че са страхотни. Нивото на Висшата лига този сезон не е същото като преди.

Те са велик  отбор? Не бих казал това. Трябва да побеждавате сезон след сезон. Мисля, че имат таланта и мениджъра  да станат страхотен отбор. Страхотните отбори продължават да печелят. Ако правят това през тази и следващата година, тогава можем да започнем да ги наричаме страхотен тим.

Манчестър Сити е страхотен отбор. Ливърпул е добър през последните няколко години, но те трябва да продължат да печелят, преди да кажем, че е страхотен отбор. Погледнете отново към другите страхотни отбори.

Бих казал, че са велики "непобедимите" от Арсенал, предишните тимове на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, които постоянно побеждаваха. В случая с  Ливърпул говорим за победи в Европа. В случая с Юнайтед това са дубъли, требъли и много титли.

Челси с Дрогба, Тери и Лампард бе велик отбор. Ливърпул трябва да продължи в същия дух, за да се превърне във велик отбор", заяви Инс.

  Сподели
107