Стърлинг намекна за връщане в Ливърпул


Н. Гавазов

Стърлинг намекна за връщане в Ливърпул

Крилото на Манчестър Сити Рахим Стърлинг намекна, че в бъдеще може да се завърне в Ливърпул.

По-рано в кариерата си Стърлинг прекара пет години в Ливърпул, докато през 2015 г., при много скандални обстоятелства, замина за Сити за 50 милиона паунда.

Не е тайна, че много фенове на "червените" проявяват негодувание към Стърлинг заради начина, по който той напусна клуба, но Рахим има много различни чувства.

"Ще се върна ли някога в Ливърпул? Ще бъда честен с вас. Обичам Ливърпул. Не изкривявайте думите ми. Ливърпул винаги е в сърцето ми. Благодарение на този отбор аз израснах толкова много, така че...", заяви Стърлинг.

Междувременно мениджърът  на Лестър Брендън Роджърс, при който Стърлинг дебютира за Ливърпул, разкри истинската причина за напускането на Рахим от "Анфийлд".

"За Рахим парите никога не са били определящ фактор. Ако става въпрос за пари, той можеше да остане в Ливърпул. За него бе важно да стане най-добрият.

По това време му бе дадена възможност да отиде в Манчестър Сити, където имаше играчи от най-високо ниво. Той отиде там, добави и стана победител. Това е очевидно, когато видите играта му сега.

Гледам отбора на Пеп и той е друг без Рахим. Това говори много за него", заяви Роджърс.

  Сподели
341