Удуърд и Райола отново разговарят


Н. Гавазов

Удуърд и Райола отново разговарят

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд възобнови контакт с агент Мино Райола, за да изясни бъдещето на полузащитника Пол Погба.

Както е известно, Райола  има дълга история на отношения с ръководството на Юнайтед. След неуспешния трансфер на нападателя Ерлинг Брут Холанд през януари, остана впечатлението, че "червените дяволи" вече не искат да имат нищо общо с авторитетния агент.

От началото на календарната година Райола  няколко пъти нападна клуба от  "Олд Трафорд", влизайки в словесен двубой с мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер и това само затвърди теорията, че червената линия е премината и няма връщане назад.

Според британски източници обаче, Уудуърд и Райола отново си говорят. Страните решиха да отложат взаимните обиди и накрая да затворят въпроса, който отдавна е просрочен.

Като част от този процес Райола дори се съгласи да не започва нови атаки срещу Юнайтед в пресата. Самият Погба помоли агента си за това, без да иска да влошава и без това трудното си положение.

В същото време Райола се надява, че Юнайтед все пак ще продаде Погба на Реал Мадрид и няма да се повтори ситуацията от миналата година, когато "червените дяволи" блокираха прехода на французина.

Сега 27-годишният халф има само една година по договора плюс опцията за удължаване за 12 месеца, но на "Олд Трафорд" искат да постъпят най-добре за клуба и оценяват Пол на 100 милиона паунда.

  Сподели
239