Бербатов защити Погба


И. Ангелов

Бербатов защити Погба

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели мнението си, че Пол Погба получава незаслужени критики и той би искал французинът да остане в клуба догодина. В момента Погба се свързва с Реал Мадрид и Ювентус, като в четвъртък агентът му Мино Райола отново подклади слуховете когато обяви, че смята да насочи "страхотен футболист" към "Сантиаго Бернабеу" през летния трансферен прозорец.

"Аз искам той да остане в Юнайтед и искам да го видя заедно с Фернандеш. Ако това не стане, то винаги ще има клуб, който чака да вземе Погба, независимо дали ще е Реал Мадрид, Ювентус или друг. Той може да играе навсякъде. 

"Критиките, които получава Погба, не са справедливи и той, както и някои други играчи, получава критики просто така,без значение какво е направил или не е направил. Той прави всички по силите си за да се възстанови и когато играе, той помага на отбора. Аз съм го виждал как тренираше като момче при нас, с амбициите и целите да стане един от най-добрите. В момента аз не се съмнявам в работната му етика и желанието да стане дори по-добър."

  Сподели
215