Игало отказа да коментира договора си


И. Ангелов

Игало отказа да коментира договора си

Нападателят на Манчестър Юнайтед Одион Игало отказа да обсъди пред медиите ситуацията с продължаването на договора си под наем за догодина, тъй като счете това за егоистично в условията на глобална пандемия. Игало показа прекрасна форма след идването си през януари от Шанхай Шеншуа, като 30-годишният стрелец вкара 4 гола в първите си 3 старта.

"В момента да говорим за нещо различно ще е не само егоистично, но и несъобразително. Аз дори не искам да говоря за това. Предизвикателството пред нас в момента не е футболно, но глобално. Не може да поставим футбола над здравето. Това, което има значение сега, е да стоим безопасно и да се молим за тези, които се борят с вируса, за да се възстановят напълно.

"Това е още едно напомняне за нас да разпространяваме само любов по света. Да продължим да показваме доброта един към друг защото проблемът, който имаме сега, е проблем за всички. 

"В момента ние работим индивидуално и далеч от тренировъчните игрища. Ние поддържаме форма вкъщи. Разбира се, футболът ми липсва, както на всички играчи и фенове. Но животите имат по-голямо значение. Да останем в безопасност и живи е най-големият ни мач в момента - и всички имаме роля в него. Футболът в момента е на второ място навсякъде по света и това е разбираемо.

"Коронавирусът влияе на всички държави, на всички континенти. Моите мисли и молитви са към всички, които са били наранени от тази пандемия, както и за всички, загубили близки. Но аз зная, че ще победим този вирус и съветвам хората да останем позитивни."

  Сподели
135