Юнайтед с интерес към хърватски талант


Н. Гавазов

Юнайтед с интерес към хърватски талант

Английският гранд Манчестър Юнайтед проявява сериозен интерес към един от най-талантливите надежди на на хърватския футбол Дино Спехар, съобщава тази сутрин Daily Mail. 16-годишният халф стана най-младият играч, дебютирал в хърватската Висша лига, след като игра за своя Осиек срещу Динамо Загреб. В този мач той е бил забелязан от скаутите на Юнайтед, които са дошли да наблюдават младата звезда на Динамо Симе Вършалко.

Едновременно с това, силните мачове на Спехар за юношеския национален отбор на Хърватия са накарали и Байерн да прояви сериозен интерес към него. От немският шампион вече са се свързали с представителите на футболиста и се очаква да стартират скоро преговори за привличането му.

Това прави задачата на Юнайтед доста тежка и ако иска да го вземе на "Олд Трафорд", Сър Алекс ще трябва да положи доста усилия. Междувременно шотландският специалист призна, че очаква до 2-3 седмици клубът да финализира трансфера на датския страж на Аалесунд Андерс Линдегаард, който вече премина медицински прегледи.

 

  Сподели
74