Сане: Това е най-тежката контузия в кариерата ми


Н. Гавазов

Сане: Това е най-тежката контузия в кариерата ми

Крилото на Манчестър Сити  Лерой Сане заяви, че този сезон е най-трудният в кариерата му.

Напомняме, че Сане е извън игра от началото на август, когато в мач за английската Суперкупа срещу Ливърпул той разкъса връзки на коляното.

Сега 24-годишният германец е здрав и готов отново да играе, но паузата, произтичаща от пандемията на коронавирус, забави завръщането му на терена.

"Това бе най-трудната и най-дълга контузия, която някога се е случвала в кариерата ми. Трудно е, особено на първия ден след операцията, защото абсолютно не можеш да се движиш и никой от нас, спортистите, не е свикнал с подобно нещо.

Трябва да се мобилизираш всеки ден, защото знаеш колко продължителна ще бъде вашата рехабилитация. Това обаче е добра възможност да работите върху слабостите си. Ето защо видях контузията си като възможност да се възстановя и да се върна по-силен", заяви Сане.

Напомня, че на Сане остава само една пълна година от настоящия договор и това продължава да подклажда спекулациите за бъдещето на Лерой.

Например,  днес германското издание на Bild съобщи, че спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич е провел тайна среща с представители на Сане. Страните се договориха да ускорят преговорите от следващия месец.

Съобщава се също, че в борбата за своя сънародник Байерн е застрашен да се изправи срещу конкуренция от страна на Реал Мадрид и Барселона. Шансовете Сане да поднови контракта си със Сити са малки.

  Сподели
149