Рууни: Водех Роналдо на МакДоналдс да дебелее


И. Ангелов

Рууни: Водех Роналдо на МакДоналдс да дебелее

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разкри любопитни подробности за петкратния носител на Златна топка Кристиано Роналдо. Кристиано е известен с начина, по който се грижи за формата и тялото си в момента за да поддържа форма на 35 години, но капитанът на Дарби Каунти Уейн Рууни сподели, че след пристигането си в Юнайтед през 2004-та, 12 месеца след Роналдо, двете звезди са пътували заедно на тренировки и мачове:

"С Кристиано, когато първо аз пристигнах в Юнайтед, ние пътувахме заедно за мачове и тренировки. Спомням си нощите преди мачове как спирахме в Макдоналдс защото той искаше Биг Мак," започна Рууни пред Times.

"Той искаше да качва килограми защото беше прекалено слаб. Аз шофирах, минавахме през "Драйв-ин" за да му вземем Биг Мак."

В диетата на Роналдо в момента е включено меню от 6 ястия и 5 периода за сън в денонощието:

"В момента не зная как поддържа този режим с 4 деца. Виждате Роналдо, изглежда като милион долара, а аз никога не съм имал такова тяло. Аз мога да играя 90 минути, мога да тренирам всеки ден. Нямам никакви притеснения, физически. Когато започна да имам, ще спра."

  Сподели
141