Къркланд: Ливърпул ще търси нападател


И. Ангелов

Къркланд: Ливърпул ще търси нападател

Бившият вратар на Ливърпул Крис Къркланд даде мнението си за нуждата от алтернативи в нападение за Мане, Салах и Фирмино. Тримата впечатлиха и помогнаха на тима да доближи първа титла във Висшата лига, но напоследък формата на тима спадна драстично:

"Да, определено. Ще съм изненадан, ако не вземат човек. Но атакуващата част, тези тримата са невероятни. Когато един от тях не е на ниво, другите двама покриват, но ще има и периоди, в които и тримата не са на ниво и тогава са нужни подкрепления.

"Ще съм изумен ако не вземат нов човек през лятото. Трудно е да се каже защото когато печелиш титлата с разлика от 20 точки, хората ще кажат, че си луд. Спечелиха и Шампионска лига миналата година, но не можеш да стоиш на едно ниво във футбола, знаете това. Сигурен съм, че ще се направят покупки и ще е интересно през лятото.

"Дори Висшата лига да беше спечелена преди няколко месеца, докато не се пресече линията тези играчи ще чувстват напрежението когато играят пред своята публика. Знаете какво е заложено за Ливърпул - Висшата лига. Ако спечелят това, те ще останат легенди завинаги в този клуб. Така става ясно, че представянията от време на време ще са лоши заради напрежението."

  Сподели
155