Ловрен: Това е сигнал за събуждане


Н. Гавазов

Ловрен: Това е сигнал за събуждане

Защитникът на Ливърпул Деян Ловрен се надява, че поражението от Уотфорд ще бъде сигнал за събуждане и ще помогне на червените да проведат  "идеален сезон“.

"Знаем, че всичко свършва. А тук приключи  нашата печеливша серия. Няма да гледаме на този резултат и да мислим, че загубата прави нашия сезон лош. Една игра не може да развали всичко. Но винаги те научава на нещо.

Ще продължим напред и все още можем да направим този сезон перфектен, но това е сигнал за събуждане. В няколко предишни мача не показахме най-добрата си игра, но така или иначе спечелихме. Тук не успяхме. Това е удар в лицето, и го заслужихме.

Спокойни сме. Всички разбират, че трябва да извлечем  поука от това. мениджърът  ни погледна в съблекалнята и разбра, че не играем най-добрия си футбол. Малко ни беше срам. Трябва да играем по-добре. Няма извинение за това.

Боли, наистина боли. Но това е истински сигнал за събуждане. Не искам да казвам, че е добре, но може да ни бъде от полза през останалия сезон. Не можем да го забравим", заяви Ловрен.

  Сподели
189