Алекандър - Арнолд: Играчите на Ливърпул са уверени повече от всякога


Н. Гавазов

Алекандър - Арнолд: Играчите на Ливърпул са уверени повече от всякога

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд говори за победата с 3:2 над Уест Хем в мача от 27-ия кръг на английската Висша лига.

"По време на мача почувствахме, че доминираме, но това е футболът. Позволихме им да създадат две или три положения. Може би най-опасното бе след статичните положения, така че трябва да обърнем внимание на това. Радваме се, че спечелихме. Това е най-важното, но много неща  все още трябва да коригираме. Феновете ни помогнаха много, тяхната подкрепа бе невероятна, особено когато изоставахме.

Просто продължихме да вървим напред, това е начинът на мислене, който мениджърът насади в нас. В крайна сметка това дава плодове. Мениджърът  ни дава свобода, той знае най-добрите качества на играчите и за нас това е много важно. Ние сме атакуващ отбор, искаме да създаваме положения и да вкарваме голове.

Що се отнася до таблицата, ние сме в добра позиция, но трябва да продължим да работим усилено. Бих казал, че сме по-уверени от всеки в света, вярваме в нашите възможности. Обзети сме от желанието да бъдем максимално успешни и да печелим всеки мач", заяви Александър - Арнолд.

  Сподели
93