Клоп: Мислех, че нямаше да подобрим рекорда на Сити


Н. Гавазов

Клоп: Мислех, че нямаше да подобрим рекорда на Сити

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обобщи резултата от мача от 27-ия кръг на английската Висша лига с Уест Хем Юнайтед (3: 2).

"Хареса ми начина, по който започнахме играта. Вкарахме добър първи гол. Трябва обаче да подобрим играта в защита. Имахме проблеми в тази ситуация, това помогна на Уест Хем. Статичните положения ни  върнаха в играта, помогнаха ни да върнем темпото обратно. Бихме могли да играем по-добре по много начини, но за да сте на това ниво, не можете да играете блестящо през цялото време. Доволен съм от отношението, което проявихме. Подаванията  от Робъртсън и Александър-Арнолд не бяха идеални, но в същото време имахме страхотни моменти, така че всичко е в ред.

Финалът на Шампионската лига много ни помогна да разберем, че сме способни да не да спрем. Тогава казах, че това бе най-лошият финал, в който играх, но спечелихме! Този сезон се научихме да правим правилните неща. Това бе много отдавна. Трябваше да работим по него.

Мислех, че рекордът на Манчестър Сити никога няма да бъде надминат или поне да не се повтори. Но ние го направихме и не мога да повярвам, че случи, честно казано. Виждате как играе Сити и това е отборът, който може да спечели всичките си следващи мачове. Трябва да продължим да побеждаваме", заяви Клоп.

  Сподели
98