Робертсън призна, че съжалява за сблъсъка си с Меси


Н. Гавазов

Робертсън призна, че съжалява за сблъсъка си с Меси

Защитникът на Ливърпул Андрю Робъртсън коментира удара в главата на нападателя на Барселона Лионел Меси по време на полуфиналния мач от Шампионска лига миналия сезон (4:0).

"Поглеждайки назад, не съжалявам за нищо, защото ми се струва, че миналите събития са опит, който те прави това, което си сега. Но този момент с Меси е изключение. Не обичам да го гледам. Когато видях повторението след мача, се почувствах много неприятно. Всички в онзи ден бяхме настроени за това, че никой няма да ни пречи по пътя към финалите и той бе предаден на трибуните. Ние с Фабиньо преследвахме Меси и тогава бяхме на тревата. Да направя това с най-добрия футболист на всички времена ...

Нямам нищо друго освен уважение към него и Барселона, но в този мач ни трябваше чудо и ако този малък епизод помогна да спрем  най-добрия играч в света в най-добрата му форма ... Но съжалявам. Аз не съм такъв човек. Въпреки че онази вечер се случиха много неща, за които вече не си спомняте. Това бе безсмислено действие", заяви Робертсън.

  Сподели
189