Юнайтед без много проблеми с Уотфорд


И. Ангелов

Юнайтед без много проблеми с Уотфорд

Манчестър Юнайтед прие Уотфорд в срещата от поредния двадесет и седми кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Олд Трафорд" изиграха слабо първо, но много силно второ полувреме за победа с 3:0. В срещата блестя Бруно Фернандеш, който организира всички голове в мача.

До почивката двата тима стояха сравнително равностойно, като Уотфорд започна силно и агресивно с няколко положения, а Юнайтед постепенно навлезе в срещата. Към края на полувремето в 41-ата минута Бруно бе изведен в наказателното поле и си спечели дузпа срещу Фостър, която реализира с елегантно изпълнение за 1:0.

След почивката Уотфорд отново стартира добре. В 52-ата минута след корнер Дийни вкара топката в мрежата на домакините, но в ситуацията негов съотборник бе играл с ръка и попадението беше отменено. 

В 58-ата минута Бруно намери Марсиал в полето, неговият първи удар бе блокиран, но той овладя между трима и копна топката над Фостър за 2:0. В 75-ата минута Гринууд напредна през центъра, пусна топката за Бруно от дясно, той върна за 18-годишния нападател и Гринууд със страховит удар в горната греда и мрежата вкара за 3:0.

В 80-ата минута Одион Игало се появи за Юнайтед на мястото на Марсиал, и той получи шанс да вкара до края, но нацели гредата.

  Сподели
115