Невил и Карагър коментираха наказанието на Сити


Н. Гавазов

Невил и Карагър коментираха наказанието на Сити

Експертите на Sky Sports Гари Невил и Джейми Карагер изразиха мнението си за наказанието, на което бе подложен Манчестър Сити за нарушаване на правилата на финансовия феърплей.

"Мисля, че Сити ще вземе връх над финансовия феърплей. Не вярвам, че УЕФА е в състояние да направи правилното нещо. Мисля, че наказанието ще бъде отменено.

Нямам вяра в УЕФА. Мисля, че те са безпомощна организация, която просто налага безразборни дисциплинарни наказания.

Мисля, че Сити ще ги победи  в съда. Мисля, че делото ще виси в съда за известно време, но в крайна сметка Сити ще спечели", заяви Невил.

А Карагър, колега на Невил в ефира, каза, че УЕФА трябва незабавно да елиминира Сити от Шампионска лига.

"Какво ще се случи, ако Сити спечели Шампионска лига през този сезон? Те са фаворити. Те имат един от най-добрите отбори в това състезание.

Това би било подигравка.

УЕФА отчаяно иска победа на Реал Мадрид над Манчестър Сити. Защото можете ли да си представите, че УЕФА ще трябва да даде купата на играчите на Манчестър Сити на финала в Истанбул?

Преди всичко Пеп Гуардиола ще бъде попитан след финалите, дали тази победа не е фалшива. Той ще бъде попитан дали трябва да останат в турнира.

Ако спечелят Шампионската лига, това ще съсипе всичко. Мисля, че УЕФА трябва или незабавно да отстрани Сити от конкуренцията, или да отложи това решение до края на сезона", заяви  Карагър.

  Сподели
132