Стърлинг свързва бъдещето си със Сити, даже без ШЛ


Н. Гавазов

Стърлинг свързва бъдещето си със Сити, даже без ШЛ

Крилото Рахим Стерлинг бе първият играч, който се закле във вярност към  Манчестър Сити, след УЕФА наложи санкции към клуба от "Етихад".  

Напомняме, че в петък УЕФА отстрани "гражданите“ да участват в европейски турнири  през следващите два сезона, а също така глоби шампионите от Висшата лига с 25 милиона паунда.

В пресата веднага се появиха слухове, че тези санкции заплашват Сити с напускане на някои от звездите на отбора и вероятно на мениджъра Хосеп Гуардиола. Таблоидите започнаха да повтарят в един глас, че Реал се надява да се възползва от тази ситуация, като предложи 180 милиона паунда за Стърлинг.

Айди Уорд, който е директор и основател на Colossal Sports Management, даде ксклузивно интервю за Daily Mail, в което успокои относно спекулациите за клиента си - до края на сезона акцентът на Рахим щеше да бъде насочен само към едно нещо.

"Рахим изцяло е фокусиран върху Манчестър Сити и няма да позволи вниманието му да бъде отвличано от слухове за трансфер във всеки клуб", заяви  Уорд.

Daily Mail добавя, че на "Етихад"  са уверени в положително решение на Спортния арбитражен съд. В момента основният приоритет на Гуардиола е да се гарантира, че през останалата част от сезона играчите ще се фокусират само върху футбола.

  Сподели
101