Мърсън е убеден, че Моуриньо съжалява за Тотнъм


Н. Гавазов

Мърсън е убеден, че Моуриньо съжалява за Тотнъм

Експертът Пол Мърсън е уверен, че Жозе Моуриньо съжалява за решението си да стане мениджър на Тотнъм.

"Жозе Моуриньо не стана по-добър в Тотнъм, а след историята със смяната на Ян Вертонген изглежда, че всичко, което се случи в Манчестър Юнайтед, се случва отново.

Когато той се зае с тази работа, казах, че назначението му ще им даде тласък и очарование на хората - и за известно време той наистина не спря да се усмихва.

Но всички знаеха, че това няма да продължи дълго, нали? Той отново се превърна в мрачния Моуриньо. И аз абсолютно не виждам как ги подобри. Ни най-малко.

Изглежда, че той вече си мисли: "Какво направих, като се заех с тази работа?". Вече не го виждам да казва: "Дай "петичка" на момчето (което гони топките край линията).

В момента Тотнъм е на милиони километри зад най-силните отбори в лигата и те нямат пари за харчене. Те не купиха нападател и няма да хвърлят пари в следващите прозорци.

Моуриньо е тук, само за да ги върне на върха 4. Не мога да си представя, че Даниел Леви предпочита да спечели заедно Купата на ФА, вместо завръщане  в Шампионска лига.

Но това наистина не работи, нали? Челси е лидер в борбата за четвъртото място и в момента не мога да си представя, че "шпорите" ще ги настигнат", заяви Мерсън пред Daily Star.

  Сподели
197