Фаулър: Оле ще се бори за работата си срещу Транмиър


И. Ангелов

Фаулър: Оле ще се бори за работата си срещу Транмиър

Роби Фаулър коментира, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер може да загуби работата си при провал в представянето срещу Транмиър Роувърс в четвъртия кръг от ФА Къп. Наскоро Юнайтед загуби с 2:0 от Бърнли и публиката на тима безпрецедентно напусна "Олд Трафорд" преди края на мача, като се говори за допълнителни подобни действия в идните срещи, които действия са насочени срещу ръководството на отбора.

Легендата на Ливърпул Роби Фаулър сподели пред Mirror:

"Не може да избягаме от реалността, че работата на Оле Гунар Солскяер е заложена на карта срещу Транмиър. И аз съм мениджър, и ви казвам, че е странно чувството да прецениш ситуацията от другата страна. Но това е реалността за повечето босове там - има моменти, които определят работата ти.

"Той е под огромно напрежение и ако пусне отслабен състав срещу отбор от по-долна дивизия, и загуби, това е нов пирон в ковчега му. Разбира се, че Ман Юнайтед трябва да спечели. Но това напрежение може да има ефект върху играчите - то може да пречи много."

Транмиър стигна до четвъртия кръг на ФА Къп след като надви Уотфорд и Фаулър сподели, че тимът от третото ниво не бива да се подценява:

"Има много елементи, които са срещу Юнайтед. Теренът на "Прентън Парк" е ужасен - те имат ужасни природни условия там и това създава нещо като кална баня на терена. Това е напрежение, а освен това публиката абсолютно ще е там. Ако Солскяер рискува с постройката си, той ще рискува и с работата си."

  Сподели
107