Клоп: Ако спрем и гледаме успехите, ще се провалим


И. Ангелов

Клоп: Ако спрем и гледаме успехите, ще се провалим

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че моментът не е подходящ за оценка на успехите на отбора в последната година. Германецът не си е давал време да обмисли успехите на клуба в последните срещи, след като в момента тимът води с 16 точки във Висшата лига, и има мач по-малко от шампиона Манчестър Сити.

"Аз не мисля за това, и смятам, че това се гледа след последния мач за сезона. Ще видим кой ще е този мач след като имаме още две състезания. В купите имаме Шрюсбъри и Атлетико Мадрид като следващи противници. Ние просто трябва да правим каквото можем до края. 

"В съзнанието ми няма 10% парти, нито 15%, нито 8%, просто няма парти. 

"След срещата вчера, ние имахме малки срещи, и аз казвах на момчетата какво мисля. Честно, трябваше да си припомням на себе си да им казвам 'Поздравления, резултатът беше невероятен'. Ние нямаме време да правим преценки, просто анализираме следващия противник и продължаваме. Не забравяме да гледаме и какво да подобрим.

"Щастливи сме едни с други, очевидно. В момента сме в добро място, но много други отбори са така. Ние бяхме така и миналата година когато не спечелихме нищо. Ние работихме заедно, искахме подобрение, но има още какво да се подобри.

"Това е животът ни. Всеки в миналото, който е спирал за да погледне постигнатото, не е бил награждаван. След края на кариерата ни, тогава можем да гледаме и да мислим какво сме спечелили. Може би си казвахме това като шега преди, но имаме тази идея."

  Сподели
166