Ван Дайк: Не се чувстваме непобедими


И. Ангелов

Ван Дайк: Не се чувстваме непобедими

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк настоя, че има много време до края на кампанията във Висшата лига, въпреки поредицата от 40 срещи без загуба. Този сезон Ливърпул спечели 22 от 23-те кръга, с което застана на 16 точки пред преследвачите си в класирането.

"Никога не се чувстваш непобедим. Това не е чувство, което имаме. Всичко може да се случи. Имаше моменти срещу Уулвс, които можеха да променят нещата. Те можеха да вкарат втори гол.

"Ние чувстваме, че винаги трябва да работим здраво. Трябва да се подобряваме. В момента нещата са добри и всички са в добра ситуация."

Ван Дайк прави нов изключителен сезон, но партньорът му в защита Джо Гомес има някои проблеми. Наскоро англичанинът имаше спречкване с Рахим Стърлинг на терена, и Дайк сподели, че е опитал да подкрепи 22-годишния си колега:

"Разбира се, аз говорих с Джо и опитах да помогна. Този инцидент не беше по негова вина. Аз говорих с него по онова време и той го преодоля. Аз съм много впечатлен от Джо. Всички видяхме миналия сезон, преди да се контузи, колко беше добър и колко добър може да е. Той е човек, с който се разбирам добре на терена и извън него. Това помага, разбира се."

  Сподели
109