Варди се контузи, но Лестър вкара 4 на Уест Хем


И. Ангелов

Варди се контузи, но Лестър вкара 4 на Уест Хем

Лестър Сити прие Уест Хем Юнайтед в срещата от двадесет и четвъртия кръг на английската Висша лига. Днес домакините от "Кинг Пауър Стейдиъм" се принудиха да направят две промени заради контузии на терена, но спечелиха с 4:1 срещата.

В първите 20 минути от срещата Лестър доминираше с близо 80% от владението на топката. Това доведе до гол в 24-ата минута след добра атака на Мадисън, Перейра и Барнс, в края на която последният реализира за 1:0.

В 32-ата минута след сблъскване между Менди и Алер, играчът на Лестър контузи коляното си и бе заменен принудително от Ндиди. В 41-ата минута пък Варди получи травма в бедрото и бе заменен от Ихеаначо преди почивката.

В даденото 5 минути продължение заради контузиите Ашли Барнс върна асистенцията на Рикардо Перейра за 2:0 в 50-ата минута на първата част.

След почивката в 48-ата минута Ндиди даде дузпа на гостите и Марк Ноубъл вкара за 2:1. В 79-ата минута Ихеаначо спечели дузпа и за Лестър, която Айозе Перез вкара за 3:1, и отново Перез реализира в 88-ата минута след центриране на Перейра, при което Ихеаначо намери колегата си в атака за 4:1.

  Сподели
338