Анчелоти: Загубих финал в ШЛ, водейки с 3:0


Н. Гавазов

Анчелоти: Загубих финал в ШЛ, водейки с 3:0

Мениджърът  на Евертън Карло Анчелоти заяви, че не е шокиран от това как отборът е изпуснал  победата срещу Нюкасъл вечерта.

Минута преди края на компенсираното време във вчерашния мач на "Гудисън Парк" хората на Анчелоти водеха с 2:0, но преди финалната свирка Флориан Лежен  вкара два пъти и измъкна  равенството за "свраките".

Карло гледа на този резултат философски, припомняйки как през 2005 г. неговият Милан по подобен начин загуби финала на Шампионска лига срещу Ливърпул, водейки на почивката с три гола.

"Мисля, че във футбола има неща, които са непредсказуеми. До първия им  гол никой не можеше да си помисли, че могат да докарат мача до  равенство. Нито пък аз. Играхме добре, но трябва да се примирим с резултата, защото понякога във футбола се случват неща, които не контролирате.

Разбира се, в момента играчите са много разстроени, но им казах, че имам повече от подобен  опит. Казах им, че загубих финал в Шампионска лига, водейки с 3:0, така че понякога такива неща се случват", заяви Анчелоти.

  Сподели
453