Ериксен поиска трансфер в Интер


Н. Гавазов

Ериксен поиска трансфер в Интер

Датският полузащитник на Тотнъм Кристиан Ериксен се срещна с ръководството на  "шпорите" и поиска незабавно напускане на отбора, съобщава италианският инсайдер Фабрицио Романо.

В момента Интер продължава преговори за трансфер на играча, който възнамерява да се премести в миланския клуб възможно най-скоро.

По-рано стана известно, че самият Ериксен е съгласувал с Интер условията на личния си договор. "Шпорите"  възнамеряват да получат  за футболиста 20 милиона евро. От своя страна Интер предложи само 10 милиона, което лондончани отказаха, въпреки изтичащият след шест месеца договор на датчанина, което може да остави британците с празни ръце през лятото.   

Съобщаваше с също така, че Ериксен ще подпише споразумение с "нерадзурите"  до 2024 година. Представителите на Манчестър Юнайтед също планираха да подпишат с Ериксен безплатно през следващото лято.

Напомняме, че Ериксен отказа да удължи споразумението си  с Тотнъм, въпреки че на датчанина му се предлагаше заплата от  9 милиона на година, без бонусите.

През този сезон 27-годишният халф изигра 27 мача за Тотнъм във всички турнири, като отбеляза три гола и направи три асистенции.

В момента Интер е на второ място в Серия А.

  Сподели
248