Клоп: Юнайтед ще влезе в ШЛ


И. Ангелов

Клоп: Юнайтед ще влезе в ШЛ

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че вярва, че Манчестър Юнайтед ще успее да влезе в местата, даващи право на участие в Шампионска лига догодина. Днес Юнайтед пътува до "Анфийлд" във Висшата лига и с добър резултат ще може да застане на 2 точки от топ 4 и Челси, който вчера загуби от Нюкасъл. Ливърпул обаче спечели 20 от 21 кръга в лигата, като пропусна да надвие единствено Юнайтед в кампанията до тук и задачата няма да е лека:

"Юнайтед има наистина добър футболен отбор, талантлив и опитен. Има много потенциал на терена. Аз мисля, че те вероятно ще се класират за Шампионска лига. Така че, разбира се, че могат да ни победят. Но те ще могат да играят само колкото им позволим.

"Ако сме на най-доброто си ниво ще е трудно за всеки отбор. Това е нашият стадион, така че трябва да дадем на всички да разберат това. 

"В доброто старо време виждахме колко специален е този мач защото всички летяха един в друг и се ритаха из терена. Но аз не искам да виждам това. Ако някой поиска това, няма шанс. Искаме да спечелим, но не искаме да печелим една малка битка.

"Ние приемаме да сме агресивни по напълно различен начин от нашите дядовци. Ако нараним някой, това наранява нас, а не противника. Трябва ти ясно съзнание и отлична атмосфера."

  Сподели
328