Клоп: Нищо няма да спре Арнолд да направи кариера


И. Ангелов

Клоп: Нищо няма да спре Арнолд да направи кариера

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е уверен, че десният краен бранител на отбора Трент Александър-Арнолд ще продължи да прогресира в играта си докато стигне върха. 21-годишният защитник има 2 гола и 9 асистенции в кампанията на Ливърпул до момента и той помогна тимът да води с 14 точки на върха, при това с мач по-малко от преследвачите си.

"Мачовете, които играе, ще го правят все по-добър. Този опит, който получава, ще го прави по-добър, съотборниците ще го правят по-добър. Да е около тези момчета вече го направи по-добър. Разбирането за играта му се подобрява, това е нещо естествено. Освен контузиите, аз не виждам какво може да го спре защото той има правилното поведение и личният му живот е много добър. Той е вдъхновен, но и много спокоен.

"Това е добра основа, която семейството му е създала за него. Той има много близка връзка с тях и това е добро. Те го държат на земята. Не съм сигурен дали има нужда от това, но ако полети, ние знаем, че има кой да го спре. Не трябва аз да го правя.

"Когато си талантлив играч и имаш прекрасно поведение, ако обичаш играта колкото него, и имаш тази основа, тогава е много ясно, че ще имаш добра кариера. Много неща са обединени за да имаме такъв играч - дано това продължи много, много, много дълго."

  Сподели
126