Игуаин не смята за грешка прехода си в Челси


Н. Гавазов

Игуаин не смята за грешка прехода си в Челси

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин не вярва, че периодът му в Челси е бил провал.

Напомняме, че Гонсало проведе втората половина на миналия сезон под наем в Челси.  Гонсало вкара пет гола в 19 мача за "сините".

32-годишният аржентинец чувства, че е допринесъл за цялостния успех – макар  Игуаин да игра само 24 минути по пътя към трофея в Лига Европа.

"Бих могъл да играя по-добре. Обаче не бях толкова лош - спечелихме Лига Европа и влязохме в Шампионска лига. Това са добри резултати. Хората очакваха повече от мен, но мисля, че вкарах нормалния брой голове за толкова кратък период от време.

Ако сте добър играч, хората очакват всичко от вас. Но понякога хората не вземат предвид, че сте дошли от друга лига - от италианската лига, която е напълно различна от Висшата лига.

Хората не вземат предвид факта, че аз дойдох само за няколко месеца. Да, разбирам, че те очакваха повече от мен и го оценявам, защото това означава, че те разчитаха на мен.

Винаги съм отворен към критиката, ако е конструктивна критика. Просто искам да кажа, че гледах на това като на възможност да играя в една от най-добрите лиги в света", заяви Игуаин.

  Сподели
87