Йозил планира да остане в Арсенал


Н. Гавазов

Йозил планира да остане в Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил обяви, че ще проведе поне един и половина сезона в лондонския клуб.

След пристигането на Микел Артета на мястото на поста мениджър на "артилеристите", Йозил е един от най-трансформиралите се играчи, с което си върна  мястото в стартовия състав.

Месут успя да забрави за нездравословния период, когато не се разбираше с Унай Емери, който от своя страна се опитваше да се отърве от играча със заплата от 350 хиляди паунда седмично. Сега 31-годишният германец няма повече причина да мисли за смяна на клуба.

"Много съм доволен, че ще остана тук тази и следващата година, докато договорът ми е валиден. Не мога да кажа какво ще се случи в бъдеще. Очаквам с нетърпение бъдещето, но не мога да го предскажа.

При предишния мениджър Унай Емери имах трудности, но сега всичко се промени и съм много щастлив. Играя редовно и всичко върви добре.

Както казах в предишните си интервюта, Артета изненада много хора с това как се адаптира в клуба за толкова кратко време. Той върши добра работа. Той копнее за успех.

Всичко свързано с него е положително. Артета наскоро завърши игровата си кариера, въпреки че не помня кога точно. Но това позволява на играчите да го разберат по-добре", заяви Йозил.

  Сподели
105