Солскяер: Искаме да се сражаваме за спечелване на ВЛ и ШЛ


Н. Гавазов

Солскяер: Искаме да се сражаваме за спечелване на ВЛ и ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че неговият тим трябва да се състезава за титлата във Висшата лига през следващия сезон, въпреки че тази задача може да не изглежда толкова реалистична.

"Разбира се, целта ни е да се борим за титлата. Не казвам, че това е реалистична цел. Сега ние изоставаме доста от Ливърпул и в неделя можем да се сравним с тях.

Въпреки това, след като направихме няколко покупки и развихме  съществуващите играчи, искаме да станем претендент за титлата през следващите няколко години. Феновете не са щастливи и не им харесва, че не се борим за лидерство в лигата. Чувстваме, че трябва да направим това. Много от нашите феновете станаха свидетели на период, в който редовно печелихме лигата.

В момента нямаме такъв тип отбор. Защото в последните години малко изоставаме от лидерите. Може би можем да започнем завръщането си, като спечелим Купата и тогава тези играчи ще усетят вкуса.

Ние не сме там, където искаме да бъдем. Искаме да се борим за спечелване на  Лигата и Шампионска  лига", заяви Солскяер.

  Сподели
185