Ливърпул не се интересува от Грилиш


Н. Гавазов

Ливърпул не се интересува от Грилиш

Ливърпул няма интерес към полузащитника на Астън Вила Джак Грилиш.

Въпреки факта, че в момента бирмингамци  са в зоната на изпадащите във Висшата лига, лично Грилиш прекарва този сезон на много високо ниво.

Капитанът на отбора от Бирмингам отдавна се свързва с  топ клубове, включително от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Тотнъм и изглежда, че напускането на Джак ще бъде неизбежно, ако Астън Вила се завърне в Чемпиъншип.

Името на Ливърпул също попадна сред клубовете, които се интересуват от Грилиш, но източник от "Анфийлд" отрече тази  информация. "Червените" нямат никакво намерение  да купуват 24-годишния англичанин нито през този трансферен прозорец, нито по-късно.

"Според мен той е по-добър от всеки един полузащитник на Ливърпул. Мисля, че е по-добър от Кейта. Мисля, че е по-добър от Вайналдум. Мисля, че би играл в стартовия състав на Сити. Той е много по-добър от Фоден. Наистина мисля, че е достатъчно добър за всеки един отбор от топ 6", заяви бившият играч на Вила Анди Грей.  

Според информацията, мениджърът на Ливърпул  Юрген Клоп предпочита халфове, които знаят как да атакуват и да се защитават, както и мобилни, агресивни, трудолюбиви, настойчиви и гъвкави. Грилиш, който във Вила играе с явна пристрастност към  атаката, притежава някои от тези качества, но не отговаря изцяло на стила на "червените“.

  Сподели
142