Олдридж: Моуриньо е изплашен от Ливърпул


Н. Гавазов

Олдридж: Моуриньо е изплашен от Ливърпул

Бившият футболист на Ливърпул Джон Олдридж сподели очакванията си от мача на  "червените"  с Тотнъм от  22-ия кръг на английската Висша лига, който ще се проведе днес, 11 януари, в Лондон, с начален час 19:30 българско време.

"Тотнъм ще ни позволи да контролираме топката и да оказваме натиск. Няма съмнение, че Моуриньо ще играе по този начин, защото е много изплашен от Ливърпул. Той дори каза, че Ливърпул е най-добрият отбор на планетата, въпреки че нямаше нужда това да се подчертава отделно, защото вече спечелихме Световното клубно първенство. Със сигурност го е казал, скърцайки със зъби.

Моуриньо не се опитва вербално да се закача с нас, защото знае, че Клоп не може да бъде атакуван с подобни методи, но това показва неговия сегашен начин на мислене. Тотнъм е добър отбор и те все още имат по-голямата част от играчите, които изведоха тима  до финала на Шампионска лига, но Ливърпул е на ход. Ние умеем да играем с тези, които "паркират автобуса“. Надявам се, че ще продължим печелившата серия", заяви Олдридж.

  Сподели
442