Клоп: Мисля за Тотнъм, а не за рекорди


Н. Гавазов

Клоп: Мисля за Тотнъм, а не за рекорди

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че не мисли за рекорди, а само за предстоящия мач срещу Тотнъм р.

Ако в събота "червените“ спечелят на "Тотнъм Стейдиъм",  те ще могат да се похвалят с 61 точки от 63 възможни след 21 мача и това ще бъде най-добрият старт на сезона не само в историята на Английската лига, но и във всички водещи европейски лиги.

Между другото, именно на този етап Манчестър Сити се препъна  преди две години, когато накрая завърши със 100 точки, но подобни постижения нямат значение за най-добрия мениджър във Висшата лига през декември.

"Не съм мислил за това за секунда и не съм започнал да мисля и сега. Мога само да кажа, че ако мислехме за някои рекорди, ние нямаше да спечелим това количество мачове, които спечелихме досега. Това е всичко.

Мисля, че в спорта никога не поставяте рекорд, защото искате да го установите, но все пак трябва да попитате другите отбори, които са правили това по-рано. Това се случва, защото сте фокусирани върху всяка стъпка и точно това трябва да направим.

В момента проблемът ми е Тотнъм и как те играят. Струва ни се, че ще играят и всичко останало. Това е единственото нещо, за което се притеснявам, нищо друго освен това", заяви Клоп.

  Сподели
237